Need for Speed: ProStreet

Her er en spillbar demo av det neste spillet i Need for Speed-serien.

Need for Speed-serien suser videre, og årets utgave har fått navnet ProStreet, og hevder å ta den populære bilspillserien i en ny retning. Mye av innholdet vil handle om å bygge opp og trimme den råeste gatebilen, og ta den med i forskjellige konkurranser og utfordringer, mot de beste gateracerne i verden.

Skjermbilde fra Xbox 360-utgaven.

For å ha noen sjanse til å vinne må du utvikle bilen din ved hjelp av en haug av ekstrautstyr og muligheten til å finjustere alle detaljene. Electronic Arts har skrytt mye av grafikken, og er blant annet svært stolt av skademodellen sin, som nå også vil påvirke bilens kjøreegenskaper. I tillegg lover de aggressiv kunstig intelligens og en nyskapende onlinemodus.

Nå har Electronic Arts nettopp sluppet en spillbar PC-demo av Need for Speed: ProStreet. Selskapet har ikke fortalte oss noe om demoens innhold eller begrensninger, det eneste vi vet mer sikkerhet er at installasjonsfilen er 795 MB stor, og at den kan lastes ned her:

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Fullversjonen av spillet kommer i salg 22. november på PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, DS og PSP.

Siste fra forsiden