Neocron 2 åpen beta

Har du lyst til å se hvordan etterfølgeren til det voksne MMORPG-spillet Neocron tar seg ut? Da kan du bli med på den åpne betatestingen av spillet.

Neocron ble aldri den helt store suksessen utenfor Tyskland, men med sin rimelig unike og voksne futuristiske stil klarte det i alle fall å skaffe seg litt oppmerksomhet på det velfylte MMORPG-markedet. Nå er etterfølgeren snart klar, og i den forbindelse har utviklerne satt i gang en åpen betatesting av spillet.

Vil du være med på denne må du laste ned betaklienten (ved å følge lenken under). Alle som vil kan melde seg på, og det er helt gratis å spille. Naturligvis vil den ferdige versjonen av spillet komme med en månedlig avgift, slik som med de aller fleste MMORPG-spill. Neocron 2: Beyond Dome of York var tidligere ment som en ekspansjonspakke til originalspillet, men har siden utviklet seg til å bli en fullverdig etterfølger.

Global forurensning, ødeleggende krigføring og et osonlag med like mange hull som et fiskegarn har forvandlet den blå planeten vår til en gråbrun klode full av gift og død. Radioaktiv stråling finnes overalt, og de aller fleste dyrearter har enten dødd ut eller blitt mutert til fryktelige monstre. Restene av menneskeheten søker beskyttelse fra denne ugjestmilde verdenen inne bak murene til en serie enorme byer. Disse megabyene har blitt menneskehetens siste håp.

Beyond Dome of York legger til en ny by til spillverdenen, og i tillegg vil spillerne få tilgang til HackNet, en virtuell cyberspace-verden hvor det er fysisk svake hackere som hersker (en virtuell verden i en virtuell verden, faktisk). Dessuten kommer spillet med en ny motor, et utvidet evnesystem, forbedrede karaktermodeller, spillereide butikker, leiligheter, nye kjøretøy, monstre og naturligvis også en haug nye gjenstander og våpen.

Følg lenken nederst på skjermen for å laste ned betaklienten.

Siste fra forsiden