Neste år får Destiny 2 tre fulle «sesonger» med nytt innhold

Bungie med ny strategi for å holde på spillerne.

Destiny 2 har fått en ganske blandet mottakelse, men det jobbes fortatt hardt å gi spillet en solid levetid likevel. Nå har Destiny delt mer informasjon om fremtidsplanene de har for spillet, og de er ganske fyldige.

I en video som Bungie snekret sammen for anledningen opplyser utvikleren at innholdet fremover skal lanseres i form av tre fulle «sesonger». Videoen ser du øverst i artikkelen.

De tre sesongene er Season of the Forge, Season of the Drifter og en som ennå ikke er navngitt. De vil bestå av nytt innhold som spres gjennom hele året, og som ifølge Bungie skal gi spillerne stadig nye overraskelser.

Dette er kalenderen som viser innholdet til de tre kommende sesongene.
Bungie

Ønsket av spillerne

Den første av de tre sesongene varer fra desember til februar, den andre går fra mars til mai, mens siste sesong strekker seg fra juni til august neste år.

Sesongene kommer med massevis av oppdateringer, «events», oppgraderinger, aktiviteter og belønninger. Alt dette er altså gratisinnhold, og i tillegg kommer det også et lass nytt innhold utover året for de som er innehavere av årspass.

Ifølge Bungie kommer denne nye strategien for levering av nytt innhold som en konsekvens av tilbakemeldinger fra spillerne selv. Studioet sier at spillere har etterspurt en modell som gir dem grunn til å returnere og som byr på nye ting å gjøre over et lengre tidsperspektiv.

Flere detaljer om akkurat hva sesongene og årspassinnholdet vil inneholde finner du hos Bungie.

Les også: Activision er ikke fornøyd med populariteten til Destiny 2 »

Siste fra forsiden