NBA Elite kraftig forsinket

Neste år

EA Sports får ikke sitt nye basketballspill til å sitte helt perfekt.

Bare to uker før det planlagte slippet av NBA Elite 11 til Xbox 360 og PlayStation 3, har spillet blitt utsatt. EA Sports vil ikke ut med utsettelsens omfang, men det er verdt å merke seg at GameStop i USA har satt ny dato – 31. mars 2011.

NBA Elite 11.

– Vi satte oss veldig ambisiøse mål med vår nye serie NBA Elite. Vi skal gi dere et spill som serverer mange nye funksjoner som har manglet fra tidligere basketspill. Dessverre er ikke NBA Elite 11 helt klart ennå, derfor utsetter vi slippet. Vi skal jobbe videre med det til vi kan gi dere et skikkelig gjennombruddsspill i sjangeren, forteller EA Sports-sjef Peter Moore ifølge GameSpot.

Gamer.no besøkte EA Sports i Vancouver denne våren, og fikk en liten test av NBA Elite 11. Det som er klart er at man ønsker å bruke noe av det samme kontrollsystemt som i de moderne NHL-spillene. Det vil si at spakene styrer armene til spilleren, noe som kan gi uante muligheter når det kommer til skikkelig ballfølelse.

Et slikt kontrollsystem er imidlertid vanskelig å få til helt perfekt, og vi tror det er nettopp det som er grunnen til det som kan bli en langvarig utsettelse.

– Vi har hørt på tilbakemeldinger fra testere, og kommet til avgjørelsen at spillet har godt av lengre tid i utvikling, bekrefter Moore.

I mellomtiden kan man underholde seg med NBA Jam fra samme utgiver. Arkadespillet kommer til Wii om en uke i USA, og bør være rett rundt hjørnet her i gården også.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden