Call of Duty - Game Pass

Neste Call of Duty vil tilsynelatende inkluderes med Game Pass

Kan medføre endringer for abonnementstjenesten.

Activision

TLDR

  • Siden oppkjøpet av Activision Blizzard har det vært usikkerhet rundt Microsofts inkludering av Call of Duty i Game Pass-tjenesten, men nå tyder det på at seriens neste spill vil bli inkludert.
  • Kilder forteller at Game Pass-abonnenter vil få tilgang på det neste Call of Duty-spillet, som fortsatt vil bli solgt på andre plattformer.
  • Bransjeanalytikere spår at inkluderingen av Call of Duty i Game Pass kan føre til en prisøkning eller justering av priskategorier for tjenesten.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Siden Microsoft kjøpte Activision Blizzard i fjor har det vært spørsmål rundt Call of Duty og Game Pass. Selskapet har holdt kortene tett til brystet, men nå tyder mye på at seriens neste skytespill skal inkluderes i abonnementstjenesten.

Det er The Wall Street Journal som har vært i snakk med kilder med kjennskap til situasjonen. Disse hevder at Game Pass-abonnenter vil få tilgang på neste Call of Duty, mens spillet fortsatt vil selges som vanlig på andre plattformer.

Microsoft har foreløpig ikke kommentert saken, men trolig trenger ikke fans vente veldig lenge på å få svar fra offisielt hold. Det neste Call of Duty-spillet skal avdukes 9. juni, og ifølge ryktemølla er det snakk om et nytt Black Ops.

Dersom spillet inkluderes i Game Pass, kan det medføre endringer for tjenesten. På forumet Resetera bekreftet bransjekjenner «shinobi602» at Game Pass vil endre seg med inkluderingen av Call of Duty. Akkurat hva som blir annerledes ville han imidlertid ikke ut med.

Bransjeanalytiker Daniel Ahmad har på sin side spådd at det kan bety at Game Pass går opp i pris. Alternativt kan Microsoft justere på de nåværende nivåene med vanlig Game Pass og Game Pass Ultimate, med kanskje en egen priskategori med Call of Duty.

LES OGSÅ: Xbox skal visstnok gjennomføre flere kutt »

Siste fra forsiden