Xbox Games Showcase

Xbox har satt dato for sommerens spillshow

Lover spill fra Activision, Blizzard, Bethesda og Xbox Game Studios.

Audun Rodem/Gamer.no

Xbox har satt dato for sitt årlige sommershow. Opplegget – kalt Xbox Games Showcase – vil avholdes den 9. juni, fra klokka 19:00 norsk tid.

Via sine nettsider forteller Xbox at flere av selskapets største spillmakere vil være på plass. Det inkluderer Activision, Blizzard, Bethesda og Xbox Game Studios. I tillegg har teamet hanket inn diverse samarbeidspartnere som skal vise frem hva de har puslet med.

Sendingen etterfølges av en egen avduking for et mysteriespill. Akkurat hva det blir har Xbox ikke bekreftet, men ifølge ryktemølla er det trolig snakk om et nytt Call of Duty-spill.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til The Verge at det er neste innslag i Activisions skytespillserie som blir viet ekstra sendetid. Angivelig skal dette lanseres mot slutten av oktober.

Xbox Games Showcase etterfølges av en egen presentasjon av det som trolig er neste Call of Duty.
Xbox

Ifølge de samme kildene vil hovedshowet også inkludere avdukingen av et nytt Gears of War. I tillegg vil Xbox tilsynelatende avsløre slippdatoer for flere titler, deriblant Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed og Indiana Jones and the Great Circle.

Bethesda-topp Todd Howard bekreftet nylig at Shattered Space-utvidelsen til Starfield vil lanseres til høsten. Dermed er det heller ikke utenkelig at studioet vil slippe nye detaljer og en offisiell dato.

Du kan følge Xbox Games Showcase direkte via blant annet YouTube, Twitch eller Facebook.

LES OGSÅ: Årets Summer Game Fest avholdes 7. juni »

Siste fra forsiden