Anno 117: Pax Romana

Strategi og bybygging i gamle romertiden

Det neste innslaget i strategiserien Anno legger turen til det gamle Romerriket. Det bekreftet Ubisoft under sin sommerpresentasjon mandag kveld, med en kort «live action»-trailer.

Anno 117: Pax Romana lar spillere ta på seg guvernørkappen for å lede den historiske sivilisasjonen til storhet. Her får man velge hvilken retning man ønsker å ta riket, enten det er gjennom kamp eller diplomati.

– Du er en romersk guvernør i det herrens år 117. Følg stien som allerede er lagt, eller sett spørsmålstegn ved historiens gang. Legg ut på en utfordrende, narrativ reise for å bygge opp byene dine, med ulike stier å ta underveis, skriver Ubisoft på sine nettsider.

For å utvide riket må du utforske nye områder, som alle byr på ulike fordeler og utfordringer. Her skal det bygges byer, og man må hele tiden sørge for at folket er fornøyde med måten du styrer ting.

Anno 117: Pax Romana – som tradisjonen tro holder på at sifrene utgjør summen 9 – kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Lansering er satt til en gang i 2025.

Her finner du flere nyheter fra årets spillsommer »

Siste fra forsiden