ESL One Rio 2020

Neste Counter-Strike-major arrangeres i Brasil

En og en halv måned med deilig Counter-Strike venter fansen fra april til mai neste år.

Både Joakim «Jkaem» Myrbostad (til venstre) og Håvard «rain» Nygaard får du garantert se i neste major-turnering.
Starladder/Adela Sznajder/DreamHack

DETTE ER EN COUNTER-STRIKE-MAJOR

Vis mer

En turnering sponset av spillutvikleren Valve, noe som betyr at premiepotten er høy, samt at man kan få kjøpt klistremerker og andre elementer i spillet med lagenes logoer. Blir sett på som de mest prestisjetunge turneringene i spillet.

Neste major er klar, og det hele starter med minor-turneringene 16. april, før det til slutt skal konkluderes med selve finalen i majoren 24. mai. Dette bekreftet ESL på sine hjemmesider onsdag.

Dette blir den første majoren arrangert i Sør-Amerika, og foregår i Jeunesse Arena i Rio de Janeiro, en hall som rommer mellom 15 til 18 000 tilskuere.

To nordmenn allerede klare

Både Faze Clan og Håvard «rain» Nygaard, og 100 Thieves med Joakim «Jkaem» Myrbostad er allerede klare for de avgjørende rundene. Myrbostad og 100 Thieves er allerede sikret en plass i gruppespillet, etter semifinaleplass forrige major.

Nygaard og Faze skuffet i Berlin, og må dermed via Challengers Stage, tidligere kjent som kvalifiseringen til gruppespillet.

Det er ventet at både Nordavind og Apeks vil være hete kandidater til å kjempe om gode plasseringer først og fremst i minoren, og de vil dermed ha en sjanse til å nå selve major-turneringen hvis de får de nødvendige resultatene.

Siste fra forsiden