Neste-generasjons grøsser fra Sega

Sega har nå kunngjort Condemned, en førstepersons psykologisk thriller til neste-generasjons konsoller og PC.

Condemned utvikles av veteranene i Monolith (som har stått for titler som No One Lives Forever og Tron 2.0, og som også jobber med F.E.A.R. for Vivendi), og beskrives som en spenningsfylt førstepersons psykologisk thriller. Spillet gir deg rollen som FBI-agenten Ethan Thomas, og tvinger deg til å utnytte deg av instinktene dine, rettsmedisinsk utstyr og god, gammeldags nevekamp for å jakte på en nådeløs seriemorder.

Condemned foregår i detaljerte urbane miljøer fulle av ondskapsfulle mennesker, og lover en atmosfære og filmatisk kvalitet som ikke tidligere har vært mulig i spill. Monolith forteller at den nye teknologien tillater dem å lage utrolig realistiske spillmiljøer, og at målet med Condemned er å kombinere en forstyrret atmosfære med realistisk fysikk, et sofistikert kampsystem og en slu kunstig intelligens.

Spillet skal lanseres vinteren 2005. Nøyaktig hvilke neste-generasjons konsoller det kommer til har Sega ikke sagt, men med tanke på at Xbox 2 er den eneste av de tre store plattformene som ser ut til å bli lansert i år, er det sannsynlig at spillet i alle fall kommer til denne plattformen (i tillegg til PC). Vi tipper at Condemned er en tittel vi får høre mye mer om etter som lanseringen nærmer seg.

Siste fra forsiden