Guilty Gear -Strive-

Neste Guilty Gear blir enda penere på PlayStation 5 og PC

Det kommende slåssespillet fikk nettopp to nye versjoner og to nye figurer avslørt.

Vi fikk nettopp en rekke nyheter om det kommende Guilty Gear -Strive-: I en trailer sluppet på lørdag ble det nemlig avslørt ikke bare én, men hele to nye figurer som er på vei til det lekre slåssespillet.

Arc System Works' nyeste.
Arc System Works

Den første er den tilbakevennende Leo Whitefang som stiller med to enorme sverd og kamplyst en konge verdig. Leo Whitefang er nemlig en vaskekte konge: Han er en av de tre ledende skikkelsene i det allierte kongeriket Illyria og sitter med makt over Europa, Midt-Østen og Oseania, heter det i et skriv fra utviklerne i Arc System Works.

Den andre kamphanen er nykomlingen Nagoriyuki som så vidt ble vist fram da spillet ble annonsert på tampen av fjorårets EVO-turnering. Nagoriyuki beskrives som en teknologisk drevet samurai-vampyr som har en rekke unike og kraftige evner.

Til slutt i traileren ble det også avslørt at spillet nå kommer tidlig i 2021 i stedet for mot slutten av 2020 som først annonsert. I tillegg er det bekreftet at Guilty Gear -Strive- nå også dukker opp på PlayStation 5 og Windows (via Steam).

LES OGSÅ: Sekiro får plutselig mer innhold til høsten »

Siste fra forsiden