Guilty Gear -Strive-

Neste Guilty Gear blir enda penere på PlayStation 5 og PC

Det kommende slåssespillet fikk nettopp to nye versjoner og to nye figurer avslørt.

Vi fikk nettopp en rekke nyheter om det kommende Guilty Gear -Strive-: I en trailer sluppet på lørdag ble det nemlig avslørt ikke bare én, men hele to nye figurer som er på vei til det lekre slåssespillet.

Arc System Works' nyeste. Foto: Arc System Works

Den første er den tilbakevennende Leo Whitefang som stiller med to enorme sverd og kamplyst en konge verdig. Leo Whitefang er nemlig en vaskekte konge: Han er en av de tre ledende skikkelsene i det allierte kongeriket Illyria og sitter med makt over Europa, Midt-Østen og Oseania, heter det i et skriv fra utviklerne i Arc System Works.

Den andre kamphanen er nykomlingen Nagoriyuki som så vidt ble vist fram da spillet ble annonsert på tampen av fjorårets EVO-turnering. Nagoriyuki beskrives som en teknologisk drevet samurai-vampyr som har en rekke unike og kraftige evner.

Til slutt i traileren ble det også avslørt at spillet nå kommer tidlig i 2021 i stedet for mot slutten av 2020 som først annonsert. I tillegg er det bekreftet at Guilty Gear -Strive- nå også dukker opp på PlayStation 5 og Windows (via Steam).

LES OGSÅ: Sekiro får plutselig mer innhold til høsten »

Guilty Gear -STRIVE-

PS4
Slippdato: 11. juni 2021
Sjanger: 2D, Slåssing
Utvikler: Arc System Works
Utgiver: Arc System Works

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen