Final Fantasy XVI - State of Play

Neste PlayStation-presentasjon skal fokusere på Final Fantasy XVI

Sony lover 20 minutter med spilling på torsdag.

Square Enix

Sony skal holde nok en State of Play-presentasjon denne uka, nærmere bestemt torsdag 13. april klokka 23:00. Fokus for sendingen blir Final Fantasy XVI.

På Twitter skriver Sony at seere kan forvente mer enn 20 minutter med spilling fra det kommende rollespillet. Blant annet blir det klipp fra spillets actionfokuserte kampsystemet og de svære Eikon-kjempene man kan ta med seg i strid.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Final Fantasy XVI tar spillere med til en krigsherjet verden kalt Valisthea. Her får vi følge protagonist Clive Rosfield, en såkalt Dominant som har evnen til å tilkalle Eikons i kamp.

Square Enix har tidligere fortalt at Final Fantasy XVI ikke vil foregå i en åpen verden, men heller mindre områder som spillere beveger seg gjennom. Valget om å gå for mer actionfylte kamper fremfor en turbasert ordning var for å appellere til yngre spillere.

Spillet er foreløpig kun bekreftet for PlayStation 5, med slippdato 22. juni. Spillsjef Naoki Yoshida har riktignok også uttrykt et ønske om å bringe Final Fantasy XVI til PC, men det arbeidet begynner i så fall først etter at konsollversjonen er ute.

LES OGSÅ: Ny Star Wars Jedi: Survivor-trailer viser enda mer spilling »

Siste fra forsiden