State of Play - mai 2024

Se trailerne fra ukas PlayStation-sending

Sony holdt nok en State of Play-sending natt til fredag, med nyheter for flere kommende spill. Blant annet fikk vi se flerspillerskyteren Concord, God of War: Ragnarök for PC litt mer av Silent Hill 2.

Vi har samlet sammen alle trailerne som ble vist under showet. Du kan bla gjennom dem nedenfor eller se sendingen i sin helhet i videovinduet øverst i artikkelen.

Sony viste også to nye PS VR2-storspill »

Concord

Flerspillerskyteren fra Firewalk Studios ble viet mye scenetid under State of Play. Her skal lag på fem spillere kjempe mot hverandre, med ulike helter med ulike egenskaper. Lanseres 23. august for PC og PlayStation 5.

God of War: Ragnarök

Det nyeste God of War-spillet tar turen til PC. Lanseringsdatoen er satt til 19. september i år, og det lokkes med en rekke PC-spesifikke funksjoner og innstillinger.

Dynasty Warriors Origins

Dynasty Warriors-serien får nok et spill. Origins lover å vende tilbake til seriens røtter. Hvordan det vil se ut får vi vite når spillet kommer til PlayStation 5 en gang til neste år.

Infinity Nikki

Åpen verden-eventyr satt til en verden kalt Miraland. Her skal man kle seg ut i forskjellige antrekk som gir figuren din ulike magiske egenskaper. En betatest skal avholdes på PlayStation 5 mot slutten av sommeren.

Ballad of Antara

Actionrollespill for PlayStation 5 som blir gratis å spille når det lanseres i 2025. Spillet utforsker en mystisk verden full av monstre. Utvikleren melder om flere spillbare figurer, med forskjellige spillestiler å prøve seg frem med.

Marvel Rivals

Superheltene fra Marvel-universet møtes til Overwatch-lignende kamper i Marvel Rivals. Spillet skal ut i lukket betatest en gang i juli, som blir tilgjengelig på PlayStation 5.

Where Winds Meet

Action og eventyr i en åpen verden er det som står på menyen i Where the Winds Meet. Spillet henter inspirasjon fra kinesiske kampsporter og ser ut til å by på flere vriene bruduljer. Utvikles for PlayStation 5.

Until Dawn

Tidligere i år ble det klart at PlayStation 4-grøsseren Until Dawn skulle pusses opp for både PlayStation 5 og PC. Fredag fikk vi se mer spilling i traileren som du ser over. Lansering blir til høsten 2024.

Path of Exile 2

Path of Exile 2 kommer til PlayStation 5, så vel som andre konsoller, med sofaflerspiller. Det blir støtte for spilling på tvers av plattformer og kryssprogresjon. Spillet skal ut i «early access» sent i 2024.

Silent Hill 2

Trailere for oppussingen av Silent Hill 2 har blitt beskyldt for å ha for mye fokus på action. Fredagens trailer satset litt mer på å bygge opp uhyggelig stemning, men det var da fortsatt litt skyting og action her også. Lansering blir på PC og PlayStation 5 den 8. oktober.

Monster Hunter Wilds

Flere monstre skal bekjempes når Monster Hunter Wilds inntar PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S neste år. Den nye traileren for opplevelsen viser frem noen av beistene man må få has på, samt den åpne verdenen som skal utforskes.

Astro Bot

PlayStation-maskoten får sitt første store eventyr, som ganske enkelt går under navnet Astro Bot. Her venter mer av spillingen som PlayStation 5-eiere fikk utforske i Astro's Playroom, med flere verdener og nye egenskaper. Kommer 6. september.

LES OGSÅ: Sony fjernet Neil Druckmann-intervju etter å ha oppdaget vesentlige feil og unøyaktigheter »

Siste fra forsiden