Behemoth og Alien: Rogue Incursion

Viste to nye PS VR2-storspill

Alien: Rogue Incursion og Behemoth kommer til headsettet.

Alien: Rogue Incursion.
Survios

Det er litt over et år siden Sony slapp PS VR2-headsettet, og selv om det har kommet jevne drypp av spill har det ikke akkurat haglet med nye titler. To nye spill er i hvert fall på planen nå, og vi fikk en kort titt på begge under State of Play-sendingen natt til fredag.

Alien: Rogue Incursion

Alien: Rogue Incursion er et enspillers actionhorrorspill som baserer seg på det omfangsrike Alien-universet. Spillet utvikles av VR-utvikleren Survios, som kanskje er mest kjent for The Walking Dead Onslaught for noen år siden.

De uredde får her bykse inn i en helt fersk Alien-historie som nok byr på sci-fi-horror av typen vi forventer ut fra et Aliens-pill.

Alien: Rogue Incursion slippes til PS VR2, men også Meta Quest 3 og SteamVR sent i 2024.

Se traileren:

e3HzRXcQg1A

Behemoth

Skydance Games har kokt ihop et nytt VR-spill kalt Behemoth som mest av alt virker inspirert av The Elder Scrolls V: Skyrim. Her spiller man mot både mennesker og store monstre som tårner over spilleren i den virtuelle verdenen.

Her spiller man som en omstreifende figur som labber gjennom en fortapt verden. Studioet har tidligere jobbet på The Walking Dead: Saints & Sinners.

Behemoth slippes i oktober til PS VR2, også Meta Quest 3 og SteamVR.

Se en trailer:

hTmjjzwSp-E

LES OGSÅ: Nytt Astro Bot kommer til PlayStation 5 i høst
LES OGSÅ: God of War Ragnarök kommer til PC

Siste fra forsiden