Nestegenerasjon-skytespill fra Mad Doc

Utviklerstudioet Mad Doc leter etter hjelp til å utvikle nytt skytespill til neste generasjons konsoller basert på Unreal 3-motoren.

Selskapet Mad Doc Software er kanskje mest kjent for strategispillet Empire Earth, men står også bak Star Trek: Armada – som de mener er det mest solgte Star Trek-spillet gjennom tidene. Nå er de på utkikk etter forsterkninger, for å lage et nytt spill for neste-generasjon konsoller.

På deres hjemmesider utlyser de en rekke ledige stillinger for utvilling av et nytt lagbasert skytespill basert på Unreal 3-motoren, blant annet to åpne posisjoner innenfor programmering av kunstig intelligens og grafikk. Blant kravene som stilles kan vi lese at de er ute etter en programmerer som ”kan vedlikeholde og forbedre arkitekturen for kunstig intelligens, inkludert et bot-system som benytter seg av Unreal-motoren på neste-generasjon konsoller”. Grafikeren skal på sin side ”vedlikeholde og forbedre Unreal Engine 3 på neste-generasjon konsoller, og nå nye høyder innenfor visuelle effekter”.

Mer informasjon har ikke Mad Doc Software gått ut med per dags dato, men vi vil følge spent med fremover og håper å kunne gi dere flere detaljer om prosjektet etterhvert som de blir kjent.

Siste fra forsiden