Netflix' Castlevania-serie vender tilbake med nye episoder til sommeren

Sesong to blir dobbelt så lang som den første.

Netflix

Den første sesongen av animeserien Castlevania, basert på de klassiske spillene med samme navn, gjorde tydeligvis et godt inntrykk hos Netflix. Samme dag som seriens første fire episoder ble lansert i juli 2017 bestilte selskapet en helt ny sesong, og nå har vi fått en liten oppdatering om seriens fortsettelse.

Trevor Belmont hadde hovedrollen i Castlevania-seriens første sesong.
Netflix

I en melding på Twitter bekreftet Warren Ellis, manusforfatteren bak serien, nylig at fans kan vente sesong to en gang til sommeren. Ellis kunngjorde samtidig at den nye sesongen blir dobbelt så lang som den første, med hele åtte episoder å pløye gjennom.

Nøyaktig når Castlevania-fortsettelsen slippes er uvisst, men basert på den første sesongen er det tenkelig at den kommer en gang i juli.

Ujevn begynnelse

De første fire episodene av Castlevania introduserte hovedfigur Trevor Belmont, kjent fra spillene, i en historie tydelig inspirert av Castlevania III: Dracula's Curse. Sesongen tok oss også med tilbake i tid, med et lengre kikk på bakgrunnshistorien til Dracula selv.

Ifølge vår anmelder klarte Castlevania-serien aldri helt å holde jevnt god kvalitet, og spesielt manuset ble trukket frem som svakt. Likevel mente han serien er verdt å få med seg, dersom man holdt ut den ujevne begynnelsen:

– Historien er interessant nok, og den oppadstigende kurven som følger sesongen fra første til siste episode gjør at det bare blir bedre og bedre jo mer man ser. At det skal ta så lang tid (i en sesong som egentlig er altfor kort for sitt eget beste), er selvfølgelig svært beklagelig, men når alt er sagt og gjort, er jeg virkelig interessert i å se hva som skjer videre, skrev Espen Jansen.

The Witcher kommer også snart til Netflix.
Seriens første episode er nå ferdigskrevet »

Siste fra forsiden