Netflix - E3

Netflix vil lage spill av flere serier

Selskapets planer skal avsløres på E3 neste måned.

Illustrasjonsbilde hentet fra det kommende Stranger Things-spillet.
Netflix

Etter å ha erobret TV-verdenen, har Netflix nå pekt ut spillbransjen som sitt neste mål. I juni tar selskapet turen til E3-messa i Los Angeles, der vi skal få vite mer om hvilken form denne nyeste satsingen vil ta.

Nyheten kommer via Geoff Keighley, som arrangerer E3 Coliseum – et sceneshow som foregår parallelt med E3. Ifølge Keighley skal Netflix gjeste showet en gang mellom 11. og 13. juni, «med oppdateringer og nyheter om sine planer innen spillverdenen».

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Navnet på det planlagte foredraget – Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games – antyder at det er snakk om spillmatiseringer av flere Netflix-serier, men ellers er det ikke godt å si hva vi kan forvente.

Ellers er en utveksling mellom Netflix' egen Twitter-konto for science fiction- og fantasy-innhold og den offisielle E3-kontoen det eneste vi har å gå på. Her trekker Netflix frem sitt kommende spill basert på Stranger Things-serien, og lover i tillegg enda mer.

Dermed er det bare å begynne spekuleringen rundt hvilke andre Netflix-serier som potensielt kan egne seg som spill. Hva håper du på?

Netflix lager også TV-serier av spill.
The Witcher-serien på Netflix får premiere til høsten »

Siste fra forsiden