The Witcher-serien på Netflix får premiere til høsten
(Bilde: CD Projekt RED)

The Witcher - Netflix

The Witcher-serien på Netflix får premiere til høsten

Samtidig har TV-serien om Halo funnet sin Master Chief-skuespiller.

Den Netflix-produserte serien om The Witcher får permiere en gang mellom oktober og desember i år. Det kunngjorde selskapet i en investorsamtale denne uken (via Variety).

Det er Henry Cavill, til høyre, som skal spille Geralt, til venstre, i serien om The Witcher. Bilde: Gage Skidmore, flickr, CD Projekt RED

Ifølge Netflix-topp Ted Sarandos holder teamet fortsatt på med filming av serien i Ungarn. Fra tidligere vet vi at det er Supermann-skuespiller Henry Cavill som har fått rollen som monsterjegeren Geralt of Rivia, i serien som er basert på de opprinnelige The Witcher-bøkene fra Andrzej Sapkowski. 

Enda har vi ikke fått vite eller sett mye, men i fjor viste Netflix et kort klipp av protagonisten selv, som stiller med sorte klær og lang, sølvgrå manke.

Halo-serien har funnet Master Chief

Pablo Schreiber blir Master Chief. Bilde: Showtime

I andre spillrelaterte TV-nyheter melder Showtime at det har funnet mannen som skal spille Master Chief i en kommende serie basert på Halo. Via Twitter forteller TV-kanalen at rollen går til kanadiske Pablo Schreiber, som tidligere har vært med i blant annet Orange is the New Black, Skyscraper og American Gods. 

Serien – som ganske enkelt går under navnet Halo – ble opprinnelig kunngjort i 2013, men forsvant fra rampelyset frem til Showtime plukket den opp igjen i fjor sommer. Den skal visstnok strekke seg over ti episoder og tar for seg konflikten mellom menneskene og Covenant-rasen, men utover det vet vi enda svært lite. 

Spill-TV er i vinden.
En serie om Devil May Cry er også på vei »

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen