Mannen bak Castlevania-serien skal lage TV-show om Devil May Cry

Capcom

Adi Shankar, sjefsprodusent for den populære Netflix-serien Castlevania, er i gang med et nytt TV-show basert på Devil May Cry. I et intervju med IGN fortalte Shankar at han sikret seg rettighetene på egenhånd, slik at «idiotene i Hollywood ikke får ødelegge dette også».

Enda vet vi lite om Devil May Cry-serien.
Capcom

Foreløpig finnes det lite informasjon om serien, annet enn at det blir nok en animert affære. Når og hvor den kommer er uvisst, og hvilke figurer som får bli med eller hvilken historie som skal fortelles vet vi heller ikke.

Shankar hintet imidlertid om muligheten for å plassere Devil May Cry-serien i samme univers som Castlevania-serien, uten at han forklarte det ytterligere.

– Hadde ikke hatt noen jobb uten fansen

Ifølge produsenten ble Devil May Cry kun mulig på grunn av suksessen til Castlevania. Shankar uttrykte overraskelse over hvor godt Netflix-serien hadde gjort det, og rettet en stor takk til fansen.

– Castlevania-serien gjorde det mye bedre enn forventet, og vi fikk umiddelbart grønt lys for en tredje sesong. Jeg hadde ikke hatt noen jobb om det ikke var for fansen.

Castlevania-serien så dagens lys sommeren 2017, og tok for seg historien om Trevor Belmont. Vår anmelder mente kvaliteten ble for ujevn, men fans flokket seg til serien og det tok ikke lang tid før Netflix bestilte en ny og dobbelt så stor sesong. Også sesong to gjorde det godt, og som nevnt er ti nye episoder nå på vei.

Premieredatoen for Castlevanias tredje sesong er så langt ikke bekreftet.

Netflix-serien om The Witcher er også på vei.
Nylig fikk vi får første kikk på Henry Cavill som Geralt »

Siste fra forsiden