Capcom har kunngjort Devil May Cry HD Collection

De tre første spillene kommer i nye utgaver.

Capcom

I en pressemelding har Capcom nå kunngjort at de skal lansere de tre første spillene i den viltre Devil May Cry-serien i en ny pakke. Den heter Devil May Cry HD Collection og skal lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC den 13. mars neste år.

Ifølge Capcom vil alle spillene by på jevn bildeflyt med 60 bilder per sekund, men utover dette er det ikke helt klart hva de tekniske forbedringene vil bestå i.

Kritikerrost serie

Capcom

Devil May Cry-serien befinner seg i «hack and slash»-kategorien av actioneventyrspill og skilter med hektisk kampsystem hvor man bruker en rekke ulike våpen og angrepskombinasjoner til å nedlegge fiender. Serien er også kjent for sin unike visuelle stil.

Det første spillet i serien kom ut i 2001 til PlayStation 2, og de to påfølgende spillene kom ut i 2003 og 2006. Serien fikk generelt gode anmeldelser i sin tid, og her på verket ble både Devil May Cry 2 og Devil May Cry 3 tildelt 8 av 10 poeng av våre anmeldere. Den foreløpig seneste tittelen i serien er Devil May Cry 4 fra 2008.

Serien må altså ikke forveksles med det nyere spillet DmC: Devil May Cry til PlayStation 3, som ikke er utviklet av Capcom, men av Ninja Theory. Dette spillet er en gjenoppliving av serien som foregår i et annet univers.

Capcom har annet nytt på gang: Nå kommer et nytt Mega Man-spill »

Siste fra forsiden