Nå kommer det endelig et nytt Mega Man-spill

Mega Man 11 på vei, og samtidig kommer hele Mega Man X-serien til dagens konsoller.

Capcoms kjente Mega Man-serie er nå hele 30 år gammel, og det har utvikleren tenkt å feire ved å slå på stortrommen. I en Twitter-melding har Capcom nemlig avduket en splitter ny tittel i serien, Mega Man 11.

Det nye spillet lanseres til Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC sent neste år, men har ennå ikke fått en spesifikk slippdato. En trailer er imidlertid allerede på plass, og den kan du se øverst i artikkelen.

Som man kan se av videoen er det som vanlig intens arkadeaction som venter Mega Man-fansen, og en del nye knep har helten også i ermet denne gangen. Den forrige tittelen i serien, Mega Man 10, kom ut til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii i 2010, så det har altså gått en stund siden sist.

Skjermbilde fra Mega Man 11.
Capcom

Slipper også Mega Man X-serien på nytt

Dette er imidlertid ikke den eneste Mega Man-nyheten Capcom har på lur. Selskapet kunngjorde nemlig samtidig at de skal gi ut samtlige av de åtte spillene i Mega Man X-serien på dagens konsoller, altså Switch, PlayStation 4 og Xbox One – i tillegg til PC.

Mega Man X-spillene ble gitt ut i perioden 1993-2006 til hovedsakelig Super Nintendo, PC, PlayStation og PlayStation 2, og serien har altså gått delvis parallelt med den klassiske Mega Man-serien. Det er i skrivende stund uvisst hva slags oppdateringer nyversjonene eventuelt får.

Dette er ikke det første gjensynet vi har fått med serien den siste tiden. For eksempel kom seriens seks første spill til Android og iOS i fjor, og ikke minst har vi allerede Mega Man Legacy Collection 1 og 2, som inneholder de ti foregående spillene i Mega Man-serien.

En annen Capcom-serie er også på vei til dagens konsoller: Monster Hunter World lanseres neste måned »

Siste fra forsiden