Capcom relanserer en ny ladning med Mega Man-klassikere

Mega Man Legacy Collection 2 kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC i sommer.

Capcom fortsetter reisen gjennom sitt klassiske spillbibliotek, og henter frem fire gamle Mega Man-spill. Mega Man Legacy Collection 2 fortsetter akkurat der forgjengeren slapp, og gir oss Mega Man 7, 8, 9 og 10.

Mega Man Legacy Collection 2 byr på flere gjensyn med den lille, blå helten.
Capcom

I annonseringstraileren – som du kan se over – forteller utvikleren at vi kan vente den nye samlepakken den 8. august, på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Nintendo Switch er foreløpig ikke inkludert i lanseringsplanene.

Mega Man-evolusjonen

Mega Man 7 ble opprinnelig lansert på Super Nintendo i 1995, og var det første spillet i serien med 16-bitgrafikk. Mega Man 8 tok serien ett hakk videre i 1997, med lanseringen på 32-bitkonsollene PlayStation og Sega Saturn.

For Mega Man 9, lansert på Wii, PlayStation 3 og Xbox One i 2008, valgte Capcom imidlertid å vende tilbake til seriens klassiske 8-bitstil. Valget ble godt mottatt av fans, og utvikleren beholdt derfor retrostilen for Mega Man 10, som kom til Wii, PlayStation 3 og Xbox 360 i 2010.

Museumsmodusen byr på mange godbiter fra seriens historie.
Capcom

Ved siden av de fire spillene inkluderer Mega Man Legacy Collection 2 også en god porsjon med nytt innhold. Drevne fans vil kunne teste evnene sine i nye, mer utfordrende spillmoduser, mens nykommere til serien kan senke vanskelighetsgraden med en bedre rustning og flere sjekkpunkter i spillet.

Som med den første pakken loves vi også en museumsmodus, stappfull av konseptkunst og andre godbiter fra spillenes historie.

Flere Mega Man-spill finnes også på mobil.
Tidligere i år kom seriens seks første spill til iOS og Android »

Siste fra forsiden