Nå blir Halo TV-serie

Steven Spielberg tar på seg ansvaret for Master Chief.

Under tirsdagens presentasjon av Xbox One, Microsofts nestegenerasjons spillkonsoll, kunne skaperne av Halo 4 annonsere at de er i gang med å lage en TV-serie basert på Master Chiefs populære univers. Serien vil produseres av filmlegenden Steven Spielberg som gjennom sin lange karriere har stått bak filmer som Saving Private Ryan og Schindlers Liste.

Spielberg var ikke tilstede på Microsofts arrangement, men i en videomelding kunne produsenten fortelle om ambisjonene bak prosjektet:

– I takt med den stadig utviklede spillteknologien har spillenes historier blitt mer og mer fengslende. For meg representerer derfor Halo-universet en fantastisk mulighet til å nå det skjæringspunktet hvor teknologi og myter kommer sammen for å skape noe virkelig enestående.

Serien vil være av den såkalte «live-action»-typen, noe som betyr at animerte figurer viker plassen for ekte skuespillere. Det hele skal foregå i tett samarbeid med spillutviklerne i 343 Industries som tok over roret for Halo-franchisen etter Bungie med Halo 4.

Det er ikke kjent når den kommende serien dukker opp på TV-skjermene, men episodene vil i følge The Verge distribueres via Xbox Live. I en pressmelding kan Microsoft samtidig bekrefte at eksklusivt, interaktivt innhold vil dukke opp på Xbox One.

Les også: Xbox One avslørt Les også: Alan Wake-skaperne med storprosjekt for Xbox One

Halo 2
Xbox
Halo 2
Windows
Halo 3
Xbox 360
Halo Wars
Xbox 360
Halo 3: ODST
Xbox 360
Halo: Reach
Xbox 360
Halo
Xbox
Halo
Windows
Halo
Mac
Halo 4
Xbox 360
Spill

Les også

Siste fra forsiden