Nettbasert action fra Atari

Atari vil gi ut det spennende actionspillet Threadspace Hyperbol.

Threadspace Hyperbol er et taktisk actionspill som foregår i en fjern fremtid hvor menneskeheten har kolonisert solsystemet vårt. Spilleren får kontroll over et romskip som kan kjøre på spesielle baner i verdensrommet, og må kjempe mot opp til femten andre spillere på store arenaer.

En av de tingene som gjør Threadspace Hyperbol spennende er at det fokuserer sterkt på ulike typer ammunisjon. Totalt får du over 30 forskjellige prosjektilbaserte våpen, som alle har unike egenskaper. En type prosjektil kan for eksempel sette opp et antigravitasjonsfelt som påvirker banene til andre prosjektiler.

Nå har Atari kunngjort at de vil gi ut Threadspace Hyperbol til sommeren. For øyeblikket ser det kun ut til å være snakk om digital distribusjon, men forhåpentligvis dukker spillet også opp i butikkene. Sjefen for utviklerne i Iocaine Studios forteller:

– Vi har jobbet utrolig hardt med dette spillet, og har virkelig tro på prosjektet. Threadspace Hyperbol startet med kun fire utviklere som jobbet ut fra stuen min, ved hjelp av oppsparte penger fra dagjobbene våre. Takket være Atari får vi nå mulighet til å vise verden hva vi kan gjøre.

Mer informasjon om Threadspace Hyperbol finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden