Nettlansering for TrackMania United

Butikklanseringen TrackMania United utsettes, men det kan kjøpes over nettet allerede denne uken.

TrackMania United er det neste spillet i den populære TrackMania-serien. Her må du kjøre bil på det som mest av alt minner om heftige berg og dalbaner, med enorme hopp, loops, ramper og mye mer. Spillet kommer med flere moduser både for spilling alene og med andre, og selvsagt inkluderes den klassiske "puzzle"-modusen, hvor du må bygge banene selv.

En fornuftig bilfører ville snudd her.

Det er imidlertid flerspiller over nettet som gjør at TrackMania-serien har blitt en suksess, og i TrackMania United får vi enda bredere flerspillerfunksjonalitet, samt mulighet til å laste ned og "kjøpe" (ikke ved hjelp av ekte penger, men "coppers", som du får ved å spille) innhold laget av andre spillere.

Totalt kommer spillet med syv omfattende miljøer, nemlig de tre miljøene fra det første TrackMania (ørken, vinter og rally), de tre miljøene fra TrackMania Sunrise (kyst, middelhav og havn) og stadionmiljøet fra TrackMania Nations. De seks første miljøene var temmelig enorme fra før av, mens Nations-miljøet er blitt mer enn dobbelt så omfattende som før, blant annet takket være nye grusbaner.

Opprinnelig var det meningen at TrackMania United skulle butikklanseres i november her til lands, men dette ser ikke lenger ut til å være tilfelle. Nadeo har nemlig kunngjort at spillet kun vil lanseres i Frankrike, Canada, Belgia og Sveits dette året, og at alle andre territorier må vente til februar/mars neste år. Den nordiske distributøren Funsoft har satt utgivelsen til første kvartal 2007.

Dette er selvfølgelig ikke noen ideell situasjon, men i et forsøk på å gjøre den lettere å svelge for internasjonale TrackMania-fans, har Nadeo lagt ut 10000 digitale kopier for salg over nettet. Prisen er på 50 dollar (ca. 320 kroner), og du kan kjøpe og laste ned spillet allerede nå. Om du velger denne løsningen, får du tilsendt en aktiveringskode den 16. november.

Mer om TrackMania United finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden