Neuro Hunter

Utviklerne av rollespillet Neuro Hunter beskriver det som en blanding mellom Deus Ex, System Shock og MacGyver. Her er en demo.

Neuro Hunter er et førstepersons actionrollespill som foregår i en fremtidsverden hvor genetiske eksperimenter har ført til at menneskeheten plages av mutanter og andre ekle saker og ting. Du spiller en hacker som opplever at jobben du er i ferd med å utføre går galt, og at du plutselig befinner deg i et stort underjordisk kompleks tilsynelatende uten mulighet til å komme deg tilbake til overflaten.

For å komme deg tilbake til verden du kom fra må du skaffe deg de rette kontaktene, kjempe mot mengder av mutert svineri og bygge dine egne redskaper, våpen og rustninger ved hjelp av råmaterialer du finner rundt om i hulesystemet.

Det blir raskt klart at Neuro Hunter ikke har hatt særlig stort utviklingsbudsjett, men om du ikke legger for mye vekt på presentasjonen, er det slett ikke usannsynlig at du kan ha det morsomt med spillet.

Demoen er på 348 MB, og inneholder en tidlig del av spillet, hvor du får utforske hulene rundt et gruveanlegg. Du kan laste den ned herfra:

Mer informasjon om Neuro Hunter finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden