NHL Eastside Hockey Manager 2007

Sports Interactive har nå lansert NHL Eastside Hockey Manager 2007, og i den forbindelse har vi en spillbar demo.

Suksessutvikleren Sports Interactive har mer enn bare fotball å by på, og nå har de lansert NHL: Eastside Hockey Manager 2007. For øyeblikket er spillet kun tilgjengelig via digital nedlastning.

I NHL: Eastside Hockey Manager 2007 må du ta kontroll over en ishockeyklubb og lede den til suksess, ved å kjøpe inn nye spillere, sørge for at de får riktig trening og holder et høyt motivasjonsnivå, legge strategier før kampene og gjøre taktiske valg underveis i kampene.

Spillet kommer med over 20 internasjonale hockeyligaer, inkludert amerikanske NHL og den svenske hockeyligaen. Totalt inneholder databasen over 3000 lag og 45000 spillere og medarbeidere.

I forhold til tidligere versjoner loves vi blant annet nye taktiske muligheter, en ny 2D-kampmotor, større kontroll over lønninger og mye mer. Du finner selvsagt all informasjonen du trenger på det offisielle nettstedet.

Alternativt kan du teste den nylanserte demoen, som inneholder alle funksjonene fra spillet, men som er begrenset til at du kan styre klubben din i seks spillmåneder. Om du er veldig fornøyd med hvordan de første månedene i karrieren din har gått, kan du kjøpe lisensnøkkel slik at du låser opp fullversjonen og kan fortsette spillet ditt.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden