NHL Eastside Hockey Manager

Skaperne av Championship Manager, Sports Interactive, har akkurat gitt ut en betademo av NHL Eastside Hockey Manager.

NHL Eastside Hockey Manager representerer Sports Interactive sitt første forsøk på å ta det kjente og kjære gameplayet i Championship Manager over til andre sportsgrener. Her får du rollen som manageren til et ishockeylag i en av 20 internasjonale ligaer (inkludert den amerikanske NHL-ligaen), og spillet inneholder totalt over 1000 lag, og 10000 spillere og andre medarbeidere.

Spillet kommer med det samme detaljnivået som Championship Manager-spillene, og hver spiller har sine egne fysiske egenskaper i tillegg til en kompleks personlighet og mentale attributter. Disse varierer over tid på en realistisk måte (samtidig som du kan påvirke dem), og kombinert bestemmer de hvordan han presterer på banen. Som i andre managerspill får du også muligheten til å kjøpe og selge spillere, samt finne unge talenter og trene dem til å bli superstjerner.

Demoen er på 52 MB og inneholder alt det ferdige spillet vil tilby, men er begrenset til seks måneders spilletid. På den måten vil du få et godt innblikk i gameplayet i spillet, men du vil ikke få tid til å lede klubben din til de helt store suksessene.

Demoen er for øyeblikket kun tilgjengelig via Eurogamer, og er en såkalt beta-demo. Det vil si at utviklerne ikke garanterer at den er fri for småfeil, og at hvis du kommer over noen slike bør du rapportere om dem i det relevante forumet på Sports Interactive sine hjemmesider (se lenke under). Installasjonsfilen finner du her:

Siste fra forsiden