Night Watch-etterfølger på vei

I Day Watch får vi oppleve fortsettelsen på den overnaturlige trilogien som startet med Night Watch.

Night Watch beskrives som tidenes mest populære russiske film, og er den første i en serie på tre filmer basert på en kjent russisk romantrilogi. Den neste filmen i serien er Day Watch, og nå er det klart at også denne filmen får et spill fra Nival Interactive. Trilogien omhandler folk med magiske evner, som må velge om de skal kjempe for den lyse eller den mørke siden i en konflikt som har foregått i århundrer.

Night Watch er en organisasjon som sørger for at de mørke kreftene (som hekser og vampyrer) holdes i sjakk. Day Watch er, som du kanskje gjetter, mørkets svar på Night Watch. Her prøver man å passe på at den lyse siden holder sin del av pakten mellom ondskap og godhet.

Spillet Day Watch skal lanseres i Russland i fjerde kvartal, og bygger videre på det taktiske, turbaserte gameplayet fra Night Watch. Denne gangen foregår handlingen i Moskva, Paris og Washington, hvor de onde og de gode kjemper om makten.

Du får kontroll over en gruppe Day Watch-agenter, og må koordinere og utføre angrepene deres ved hjelp av spillets taktiske brukergrensesnitt (som vi også kjenner fra Silent Storm og Hammer & Sickle). For å vinne må du bruke en kombinasjon av magiske egenskaper og jordiske våpen.

Forgjengeren er det CDV som står for den internasjonale utgivelsen av, og den har fortsatt ikke blitt lansert her til lands. Det ser ikke ut til at Day Watch har fått noen internasjonal utgiver enda (i Russland er det ND Games som har utgiveransvaret).

Siste fra forsiden