NiGHTS på vei til Wii?

Klassiske NiGHTS ser ut til å være på vei til Wii, men Sega holder detaljene for seg selv.

NiGHTS Into Dreams er et klassisk plattformspill fra Sega, hvor vi følger to barn på eventyr i en drømmeverden. Der får de hjelp av akrobatiske Nights, en drømmefigur som kan fly. Spillet kom i 1996, og har en stor tilhengerskare verden over.

I den siste tiden har det gått mange rykter om at denne klassikeren er på vei til Wii, og nå ser det amerikanske Nintendo-magasinet ut til å ha røpet at dette er tilfelle. På en av sidene i bladet deres gir de et hint om hva de planlegger å fortelle om i det neste nummeret sitt, og hintet peker i tydelig retning av NiGHTS.

Hintet består av en helside, hvor de forteller at de har en stor overraskelse på lager i det neste nummeret deres. Bak teksten har de trykket et bilde av en stjerneformasjon, som smarte nettbrukere har oppdaget at matcher perfekt med månelogoen til NiGHTS.

Dette er imidlertid langt fra det eneste tegnet på at NiGHTS er på vei til Wii. Både Spong og Joystiq hevder å ha fått bekreftelse på at spillet virkelig er på vei, så hvis du er en av NiGHTS mange tilhengere, har du nok all grunn til å glede deg.

Siste fra forsiden