Nikopol: Secrets of the Immortals

Merkelig fremtidsvisjon

En mystisk pyramide svever over fremtidens Paris. Hva skjer?

Nikopol: Secrets of the Ancients er basert på tegneserien og filmen fra den europeiske multikunstneren Enki Bilal. Spillet er et pek-og-klikk-eventyr, hvor handlingen foregår i fremtidens Paris.

Eventyr i Myst-stil.

Byen er under et totalitært styre, og frihet er en kraftig mangelvare. Du spiller Alcide Nikopol, en kunstner som sliter med å få endene til å møtes. Situasjonen blir ikke bedre av at faren din forsvinner og byen får besøk av egyptiske guder.

I den nylanserte demoen av Nikopol: Secrets of the Ancients (som er på 354 MB) er målet ditt å komme deg helskinnet ut av leiligheten din, noe som er lettere sagt enn gjort etter som lovens lange arm er på jakt etter deg.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon finner du på spillets nettsted. Selv om det i disse dager blir lansert i USA, er det ikke klart når det dukker opp i vår del av verden.

Siste fra forsiden