Counter-Strike: Global Offensive

Ninjas in Pyjamas gjør overraskende spillerbytte

Storlaget henter inn finsk stjerne like før ESL One Katowice.

Bilde: Facebook, Asus ROG.

Ninjas in Pyjamas

Vis mer

Cristopher «GeT_RiGhT» Alesund
Patrik «f0rest» Lindberg
Richard «Xizt» Landström
Adam «friberg» Friberg
Aleksi «allu» Jalli

-

Mikail «Maikelele» Bill (under kontrakt)

Ryktene svermet på nettet forrige uke da Mikail «Maikelele» Bill skulle spille som reserve for Team Orbit i den svenske Nordic Masters-turneringen. Ninjas in Pyjamas bekreftet kort tid etterpå at nyervervelsen var benket og at de ønsket å prøve ut nye spillere. Manglende erfaring var grunnen organisasjonen gikk ut med, selv om mange undres på om det kan være Maikeleles oppførsel som har vært problemet, men dette har spilleren selv vært ute å avkreftet på sin Twitter-konto.

Mikail «Maikelele» Bill.

Spilleren er fortsatt under kontrakt med Ninjas in Pyjamas og organisasjonen selv har sagt at det kan være en mulighet å låne ut Maikelele til en annen organisasjon. Per Lillefelth, CEO i Ninjas in Pyjamas sa følgende til Aftonbladet.

– Han mener nok at han ikke ville gå fra laget, men at de andre spillerne ville prøve ut alternativer. Han er fortsatt under kontrakt hos oss, og kan muligens lånes ut. Han kan ikke bryte kontrakten og gå fra oss uten at vi slipper ham.

Ninjaene henter utenlandsk spiller

Etter nyhetene om at Maikelele var benket, begynte prosessen med å prøve ut nye spillere. Først ut var Marcus «Delpan» Larsson, som hadde spilt med både Cristopher «GeT_RiGhT» Alesund, Patrik «f0rest» Lindberg og Richard «Xizt» Landström i Counter-Strike 1.6 tidligere. Svensken imponerte ikke nevneverdig under testperioden, og ninjaene gikk videre til neste kandidat.

Aleksi «allu» Jalli.

Som et sjokk dukket Aleksi «allu» Jalli opp. Til vanlig spiller for 3DMAX, og spilte meget godt sammen med de andre. Dette er første gang en utenlandsk spiller har spilt i den svenske organisasjonen i Counter-Strike: GO. Tirsdag bekreftet Ninjas in Pyjamas at allu har skrevet under en midlertidig kontrakt som skal evalueres etter ESL One Katowice som starter 12. mars.

Ninjas in Pyjamas-eier Emil «HeatoN» Christensen uttalte følgende i Aftonbladet.

– Først må jeg si at allu er en spiller som har imponert meg i lang tid, og det blir morsomt å se hva han kan bringe til laget. For øvrig så vil jeg takke 3DMAX, på vegne av meg og laget, for å gjøre overgangen så smidig og profesjonell som mulig. Jeg ønsker allu lykke til i NiP, samtidig som at jeg ønsker 3DMAX det beste i fremtiden.

Organisasjonen sier ingenting om hva som skjer med Maikelele, men det ventes at en uttalelse vil komme de nærmeste dagene.

Fikk du med deg de strenge kravene fra FACEIT-ligaen?
– Vi kan komme på uanmeldt besøk for å sjekke PC-en din »

Siste fra forsiden