Nintendo fortsetter storsatsingen på indie-spill til Switch

Utvikleren viste frem en haug med spill på vei til konsollen.

Siden lanseringen av Nintendo Switch tidligere i år, har den japanske konsollmakeren gått inn for å bringe en rekke indie-spill til plattformen. Selskapet er tydeligvis fornøyd med tiltaket så langt, og onsdag kunngjorde Nintendo at det vil satse videre på uavhengige utviklere.

I en direktesending på YouTube viste utvikleren frem flere av indie-titlene som er på vei til Switch i løpet av 2017 og 2018. På programmet var blant annet et nytt Super Meat Boy-spill, det stemningsfulle eventyret Kentucky Route Zero og oppfølgeren til plattformspillet SteamWorld Dig.

Ønsker du å se presentasjonen i sin helhet, finner du den i videovinduet øverst i artikkelen. Alternativt har vi samlet noen høydepunkter fra sendingen, som du kan se nedenfor:

Super Meat Boy Forever:

(Video: Nintendo)

Oppfølgeren til det vriene plattformspillet Super Meat Boy kommer til Switch i løpet av 2018. Nytt for denne gangen er at hvert nivå blir vanskeligere hver gang man fullfører det, slik at spillere alltid har nye utfordringer å bryne seg på.

Kentucky Route Zero: TV Edition:

(Video: Nintendo)

Det stemningsfulle eventyret Kentucky Route Zero kommer endelig til konsoll tidlig neste år. Spillets nye utgave inkluderer en ny episode, som runder av historien.

Mulaka:

(Video: Nintendo)

Ambisiøst eventyrspill basert på meksikank historie. Spillet kombinerer mystikk, gåteløsing og slåssing. Mulaka lanseres tidlig neste år.

SteamWorld Dig 2:

(Video: Nintendo)
Les også
Flere utviklere skal ha fått verktøy for å lage 4K-spill til Nintendo Switch

Fortsettelsen på plattformeventyret SteamWorld Dig lanseres allerede 21. september. Spillere kan vente seg mer graving, nytt utstyr og flere monstre å overliste.

No More Heroes: Travis Strikes Again:

(Video: Nintendo)

No More Heroes-protagonist Travis Touchdown er tilbake i et nytt actioneventyr i regi av den eksentriske Suda51. Denne gangen blir Travis besatt av en demonisk spillkonsoll, og eneste vei til frihet er å fullføre spillene installert på maskinen. Spillet lanseres i løpet av 2018.

Nå kan du endelig utkjempe Pokémon-kamper på Nintendo Switch.
Prøv demoen for Pokkén Tournament DX »

Siste fra forsiden