Nå kan du prøve Nintendo Switchs første Pokémon-spill

Pokkén Tournament DX har fått en gratis demo.

Nintendo

Nintendo har lansert en demo for Pokkén Tournament DX på Nintendo Switch, som gir spillere en smakebit på det kommende slåssespillet. Demoen koster ingen ting å prøve, og kan lastes ned via konsollens eShop.

Se annonseringstraileren for Pokkén Tournament DX. (Video: Nintendo)

Den korte demonstrasjonen lar spillere oppleve en håndfull med kamper, enten mot en datastyrt motstander eller på samme skjerm mot en venn. Det er fullt mulig å spille med kun én Joy-Con, så du slipper å kjøpe et nytt sett om du vil prøve den lokale flerspillermodusen.

Mens spillets endelige versjon vil by på 21 monstre å velge mellom, er utvalget i demoen begrenset til kun tre: Pikachu, Charizard og Empoleon. Hvor mye du kan spille er også begrenset, og i utgangspunktet får man kun tilgang på 15 kamper.

Dersom det ikke blir nok er det imidlertid mulig å slette demoen og laste den ned på nytt for å få 15 nye forsøk.

Nyversjon med flere figurer

Pokkén Tournament DX er en utvidet versjon av Pokkén Tournament for Wii U. Switch-utgaven inkluderer samtlig innhold fra Wii U-utgaven og den japanske arkadeversjonen, samt noen nye moduser.

Vi prøvde originalen da den opprinnelig ble lansert i fjor. Den gang var anmelder Øyvind Steinkopf Sund positivt overrasket over opplevelsen, selv om han savnet mer innhold:

– Pokkén Tournament et friskt tilskudd til slåssesjangeren, men føles også noe tomt og pregløst. Jeg håper Nintendo og The Pokémon Company er villig til å satse videre på spillet med offisielle turneringer og mer innhold senere, og dermed vedvare og bygge på interessen rundt et spill som i bunn og grunn er et meget godt slåssespill, var dommen.

Nintendo Switch skal også få et mer tradisjonelt Pokémon-spill.
Nøyaktig hva utvikleren har på lur er imidlertid uvisst »

Siste fra forsiden