Nintendo har store E3-planer i år

Utvikleren lover å vise flere spill til både Switch og 3DS.

Barone Firenze / Shutterstock.com

Nintendo of America-president Reggie Fils-Aimé har hintet til Nintendos store planer for årets E3-messe, som går av stabelen i Los Angeles i juni.

Nintendo of America-president Reggie Fils-Aimé.
Skjermbilde/Nintendo

Den japanske spillgiganten stilte med en enorm stand på E3 2016, men hadde kun med seg ett spill – The Legend of Zelda: Breath of the Wild. I et intervju med Fox News annonserte Fils-Aimé at Nintendo i år skal vise frem et variert spillutvalg for både Switch og 3DS:

– Jeg har ikke tenkt til å fortelle om alle spillene og alle hemmelighetene vi har for E3, men jeg kan fortelle at E3 kommer til å bli en stor mulighet for oss til å vise frem ikke bare Nintendo Switch, men også innhold som kommer til Nintendo 3DS, uttalte Nintendo of America-presidenten.

Hvordan Nintendo planlegger å fordele E3-programmet sitt mellom selve messa og direktesendte videopresentasjoner, nevnte Fils-Aimé ikke noe om. Utvikleren har siden 2014 droppet pressekonferanser i LA, til fordel for såkalte Nintendo Treehouse-sendinger.

Fils-Aimé snakket videre om at E3 for første gang åpnes for almennheten i år, og at Nintendo vil tilby spesielle opplevelser for besøkende fans. I likhet med resten av planene ønsket han imidlertid ikke å si hva messedeltakere kan glede seg til.

Electronic Arts dropper E3 nok en gang i år.
Utgiveren arrangerer i stedet sitt eget EA Play-arrangement »

Siste fra forsiden