Star Wars Battlefront-oppfølgeren kommer til EA Play i juni

Oppdatert: EA vil offisielt avduke spillet under Star Wars Celebration-feiringen i april.

Star Wars Battlefront fra 2015 er det første i en planlagt serie.
Electronic Arts

Oppdatering 30. mars: EA kunngjorde onsdag at oppfølgeren til Star Wars Battlefront offisielt vil avdukes 15. april, på det årlige Star Wars Celebration-showet. Fra scenen vil DICE, Criterion og Motive fortelle mer om spillet og vise frem den første traileren.

Pressemeldingen fra EA bekreftet også at spillet skal hete Star Wars Battlefront II. Det følger dermed samme nummerering som seriens to opprinnelige spill, som ble lansert i 2004 og 2005.

Opprinnelig sak følger.

I fjor vagte EA for første gang å droppe E3-messen, til fordel for sitt eget fanarrangement – EA Play. For 2017 kjører utgiveren på med samme taktikk, og nå vet vi litt mer om hva som står på programmet.

På sine nettsider forteller EA at spillere som deltar på arrangementet – som holdes i Los Angeles fra 10. til 12. juni – blant annet får prøve de nyeste innslagene til Star Wars Battlefront og Need for Speed.

Need for Speed fra 2015 fikk en lunken mottakelse.
Electronic Arts

Arbeidet med en oppfølger til Star Wars Battlefront ble bekreftet fra offisielt hold i mai i fjor. Igjen er det DICE som tar seg av utviklingen, men annet enn at spillet får en enspillerkampanje og skal lanseres til høsten 2017 vet vi lite så langt.

Need for Speed tok en pause etter den middelmådige lanseringen av seriens forrige spill i 2015. Hva vi kan vente oss av det neste spillet er foreløpig uklart, men trolig vil EA slippe mer informasjon etter hvert som vi nærmer oss EA Play.

EA Sports-titler i fleng

Foruten stjernekrig og bilspill vil Madden 18, FIFA 18 og NBA LIVE 18 også være til stede på EA Play. Utgiveren lover i tillegg å annonsere enda flere deltagende spill i løpet av de kommende månedene.

Ivrige spillfans kan sikre seg inngang til EA Play når billettsalget starter 20. april. Arrangementet holdes de tre dagene før årets E3-messe, som for første gang er åpent for publikum, så da har man muligheten til å slå to fluer i en smekk.

De som ikke tar turen over dammen kan følge med på nett, med direktesending fra messens pressekonferanse, diverse dypdykk i flere av spillene og intervjuer med utviklere og andre personligheter.

EA har langsiktige planer for Star Wars
Utgiveren har flere store spill i smia »

Siste fra forsiden