Star Wars Battlefronts Rogue One-utvidelse slippes neste måned

Inkluderer fire brett og to figurer.

Electronic Arts

EA annonserte denne uken nye detaljer for Star Wars Battlefronts fjerde og siste innholdspakke, kalt Rogue One: Scarif. Pakken, som er basert på den kommende Rogue One-filmen, lanseres den 6. desember, og blir gratis for alle som eier spillets sesongpass.

Rogue One: Scarif er Star Wars Battlefronts fjerde utvidelse. (Video: EA)

Med utvidelsen får spillere kjempe på fire nye flerspillerbrett, inspirert av steder man kan se i Rogue One. I tillegg introduseres filmens protagonist – Jyn Erso – og antagonist – Orson Krennic – som spillbare figurer.

Spillere som foretrekker å vite så lite som mulig om filmen før de går på kino trenger kun å styre unna ekstrainnholdet i en drøy uke, da Rogue One: A Star Wars Story har norgespremiere 14. desember.

PlayStation VR-oppdrag

Ved siden av Rogue One: Scarif slipper EA også et VR-oppdrag for Star Wars Battlefront. Oppdraget, med det kronglete navnet Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission, blir gratis å laste ned fra og med den 6. desember, men blir kun tilgjengelig på PlayStation VR.

De som har gått til innkjøp av Sonys VR-briller – og som eier Star Wars Battlefront – kan klatre inn i cockpiten til en X-wing, og får hjelpe opprørerne i sin kamp for å bringe fred og velstand til galaksen.

Star Wars Battlefront får en oppfølger neste år.
Blir en dyp og engasjerende affære, lover EA »

Siste fra forsiden