Akkurat nå er Star Wars Battlefront-sesongpasset gratis

Om du ikke eier spillet kan du plukke opp «Ultimate»-utgaven for en billig penge.

EA

Eiere av Star Wars Battlefront kan akkurat nå plukke opp spillets sesongpass helt gratis. Tilbudet gjelder for samtlige plattformer – PC, PlayStation 4 og Xbox One – og er tilgjengelig via Origin, PlayStation-butikken og Xbox-butikken.

Sesongpasset inkluderer blant annet en tur til jungelplaneten Scarif.
EA

Xbox One-spillere trenger riktignok Xbox Live Gold-medlemskap for å få passet gratis. som uansett er nødvendig for å oppleve mesteparten av det nettbaserte ekstrainnholdet. PlayStation Plus er også nødvendig for flerspillerdelen i Star Wars Battlefront.

Sesongpasset inkluderer tilleggspakkene Outer Rim, Bespin, Death Star og Rogue One: Scarif, hver med nytt innhold basert på ulike deler av Star Wars-universet. Pakkene inneholder blant annet åtte nye helter, 16 flerspillerbrett, fire nye moduser og en rekke våpen og annet utstyr.

Få spillet billig

Dersom du enda ikke har kjøpt Star Wars Battlefront gir EA deg også sjansen til å oppleve eventyret for en slikk og ingenting. Spillets «Ultimate Edition» er nemlig på tilbud fra Origin, PlayStation-butikken og Xbox-butikken, for henholdsvis 41,50, 41 og 37,35 kroner. Igjen trenger du Xbox Live Gold-medlemskap for å benytte deg av tilbudet i Xbox-butikken.

EA har foreløpig ikke kunngjort hvor lenge tilbudet varer for hverken spill eller sesongpass, men ifølge Origin er det «Kun tilgjengelig i kort tid». Er du interessert kan det dermed lønne seg å være rask på labben.

EA innrømmer at Star Wars Battlefront manglet langsiktige mål.
Oppfølgeren skal gi spillere mer å gjøre »

Siste fra forsiden