Star Wars Battlefront-oppfølgeren har fått lanseringsvindu

Blir en dyp og engasjerende affære, lover utgiveren.

EA

EA bekreftet allerede i mai i år at Star Wars Battlefront skulle få en oppfølger neste år, og nå har utgiveren også bekreftet tidsvinduet for den neste tittelen i serien. Under en tale til investorer nylig avslørte EA at Star Wars Battlefront-oppfølgeren kommer til høsten 2017, som Polygon melder.

Et nærmere tidspunkt foreligger ikke, men dette betyr altså at det antakelig er litt under ett år til vi på nytt kan ta del i hektisk flerspilleraktivitet i det ikoniske Star Wars-universet.

Ingen nye detaljer om spillet kom frem, men sjef i EAs finansavdeling Blake Jorgensen fortalte investorer at de jobber «veldig hardt» med å sikre at den neste tittelen blir en dyp og engasjerende affære.

Electronic Arts

Mye Star Wars på gang

Tidligere har det kommet frem at oppfølgeren vil få større og bedre verdener takket være de nye Star Wars-filmene som nå kan brukes som grunnlag i tillegg til de gamle filmene. EA har også bekreftet at de tar sikte på å lansere minst ett nytt Star Wars-spill hvert år de neste tre eller fire årene.

Flere titler er allerede under utvikling, blant annet Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission til PlayStation VR, som utvikles av Criterion Games og EA DICE. Tidligere har også Titanfall-utvikleren Respawn kunngjort at de jobber med et ennå tittelløst Star Wars-spill, og Uncharted-forfatteren Amy Hennig jobber med et Star Wars-spill hos Dead Space-studioet Visceral Games.

Det første Star Wars Battlefront-spillet ble for øvrig godt mottatt her på huset. Vår anmelder konkluderte blant annet med at spillet representerer Star Wars så godt det lar seg gjøre i spillform og klasket til med 8 av 10 mulige poeng.

Et annet kritikerrrost flerspiller-spill er Battlefield 1: Det er rett og slett et uhyre vellaget spill »

Siste fra forsiden