Nintendo hinter om Wii-pris

Nintendo har fortalt litt om hva slags pris de forventer at Wii skal få, samtidig som karismatiske Reggie Fils-Aime har blitt president i (Nintendo of) Amerika.

I sin nyeste økonomiske rapport har Nintendo fortalt at de budsjetterer en 18% global økning i salg på grunn av økt etterspørsel etter Nintendo DS og den kommende lanseringen av Wii. Nintendo forventer å selge 6 millioner Wii-konsoller i perioden fra lanseringen i fjerde kvartal dette året til 31. mars neste år.

Wii

Nintendo har også bekreftet at Wii kommer til å havne på en pris som ikke vil overgå 25 000 yen i Japan eller 250 dollar i USA (cirka 1500 norske kroner). Nintendo har ingen tall for Europa ennå, men Kirsti Danielsen fra deres nordiske distributør, Bergsala, forteller at prisen i Europa blir i samsvar med det japanske og amerikanske nivået.

I tillegg er det klart at den populære og karismatiske markedsføringsguruen Reggie Fils-Aime blir president hos Nintendo of America. Han vil fortsatt ta seg av store deler av markedsføringen, så vi får nok se ham på E3 til neste år også. Nintendo of America sin tidligere president, Tatsumi Kimishama blir styreformann og administrerende direktør.

Siste fra forsiden