Nintendo inviterer til mer Mario Kart-spetakkel på Switch

Se traileren til nye og viltre Mario Kart 8 Deluxe.

Som seg hør og bør er både Mario og Link på vei til den nye Nintendo-konsollen med sine respektive titler, men en kjent Nintendo-spillserie som hittil har glimret med sitt fravær er Mario Kart. Nå har en ny tittel i den hektiske bilspillserien blitt kunngjort.

Mario Kart 8 Deluxe er navnet på seriens Switch-debut. Spillet skal slippes til konsollen den 28. april, og traileren kan du se øverst i artikkelen.

Nintendo

Oppdatert Mario Kart 8-versjon

Det er verdt å nevne, som tittelen også antyder, at dette ikke er helt nytt spill, men derimot en oppdatert utgave av Wii U-spillet Mario Kart 8. Deluxe-versjonen til Switch byr på alt innholdet fra Mario Kart 8, inkludert alt det nedlastbare ekstrainnholdet.

I tillegg kommer det et knippe nye baner og figurer, deriblant figurer fra det sprø «malingspillet» Splatoon. To av de tre nye kjøretøyene i det nye Mario Kart-spillet er også inspirert av Splatoon. Denne gangen er det også mulig å utstyre bilene med to forskjellige gjenstander samtidig.

Mario Kart 8 Deluxe kan spilles av inntil fire spillere samtidig på TV-en, eller av opptil åtte spillere samtidig over lokal Wi-Fi.

Mario kommer også til Switch i et nytt åpen verden-spill »

Siste fra forsiden