Nintendo jobber med Wii-etterfølger

Men fortsatt lenge til utgivelse

Nintendo-sjef Satoru Iwata har fortalt at selskapet jobber med en ny konsoll.

Finanspublikasjonen Forbes har skrevet en artikkel om den neste konsollgenerasjonen, og her har de blant annet snakket med Nintendo-sjef Satoru Iwata, som har røpet at selskapet jobber med en ny konsoll.

Wii selger som hakket møkk.

– Vi forbereder oss alltid for den neste maskinvaren. Vi har noe under utvikling. Men spillemaskiner er på en måte bokser som kundene kjøper litt motvillig, for å kunne spille spillene våre, sier han.

Derfor vil ikke Nintendo begynne å diskutere sin neste konsoll mens Wii selger som varmt hvetebrød, men vil vente til Wii-salget er i ferd med å dø ut.

Iwata snakket også litt om forventningene folk har til Nintendo:

– Hver konsoll trenger å ha noen revolusjonerende funksjoner. Denne gangen hadde vi et revolusjonerende kontrollsystem. Vil vi ha det samme i den neste generasjonen? Jeg har ikke noe svar.

– Det er naturlig for dagens kunder å forvente at Nintendo skal gjøre noe annerledes igjen. Hvis folk forventer så mange ulike ting fra Nintendo, blir det vanskelig for oss å overstige forventningene nok en gang.

Med tanke på at Wii later til å bli en langvarig suksess for Nintendo, er det nok en stund til vi hører noe konkret om deres neste konsoll.

Siste fra forsiden