Nintendo - LEGO

Nintendo og LEGO slipper stor spørsmålstegnkloss

Klossen kan brettes ut, og har Super Mario 64-verdener på innsiden.

LEGO

De siste par årene har Nintendo og LEGO jobbet sammen om å lage leketøy rundt noen av de mange ikoniske figurene og konsollene som Super Mario-selskapet har bygget opp. Fra før av har de lansert en NES-konsoll man kan bygge selv, samt et slags virkelighetens Mario Maker-sett, komplett med Mario-figurer.

Torsdag viste de to frem det nyeste tilskuddet til prosjektet: en stor spørsmålstegnskloss med Super Mario 64-tema. Settet har 2064 brikker, koster et sted rundt 1600 kroner og slippes 1. oktober.

Kloss utenpå, flere verdener inni

På utsiden ser klossen ut som en svær spørsmålstegnskloss av typen Mario smeller hodet inn i i så å si samtlige spill, men den kan også åpnes opp for å vise en miniatyrverden basert på noen av brettene fra Super Mario 64 – blant annet ikoniske Bob-omb Battlefield, Peach's Castle og Cool, Cool Mountain.

Ti små LEGO-figurer følger også med: Mario, Princess Peach, Yoshi, King Bob-omb, Chain Chomp, Big Bully, Mr I, Lakitu, en pingvinmamma og en baby-pingvin (som du forhåpentligvis kan slippe ned utenfor kanten av brettet).

Som en ekstra bonus kan de som allerede har Mario- og Luigi-figurene fra det forrige LEGO-settet plassere disse rundt omkring på klossen for å prøve å finne ti bortgjemte stjerner.

Nedenfor kan du se et galleri med bilder som viser frem klossen.

LES OGSÅ: Bygg din egen Nintendo i LEGO »

Siste fra forsiden