LEGO NES

Bygg din egen Nintendo i LEGO

Nytt LEGO-sett med NES-konsoll og TV lanseres i august.

Tidligere i år dro LEGO og Nintendo sløret av LEGO Super Mario, en serie med byggesett som lar deg skape og leke med dine egne verdener. Partene hadde riktignok flere overraskelser på lur, og denne uken avduket de LEGO Nintendo Entertainment System.

LEGO Nintendo Entertainment System.
LEGO

Med 2646 klosser kan du bygge en kopi av den opprinnelige Nintendo-konsollen. Settet inkluderer selve maskinen – med muligheten til å åpne dekselet og sette inn NES-kassetten som følger med – en kontroller med ledning og plugg, samt en skikkelig kasse-TV.

Inne i TV-en bygger man et klassisk Mario-brett, som kan rulles frem og tilbake på skjermen ved hjelp av en sveiv. Det hele kan kobles sammen med Mario-figuren fra LEGO Super Mario, for å gi lyd til opplevelsen.

Hvordan det hele fungerer kan du se i traileren over. Vi har også lagt ved en drøss med bilder av produktet, som du finner nederst i artikkelen.

For de som er interesserte i settet blir det ikke lenge å vente til lansering. LEGO Nintendo Entertainment System slippes allerede 1. august. Doningen koster riktignok en god slump, og i den offisielle LEGO-nettbutikken må man ut med 2500 kroner.

LES OGSÅ: En original Super Mario Bros.-kassett ble nettopp solgt for over én million kroner »

Siste fra forsiden