Ori and the Blind Forest Nintendo Switch

Nintendo og Xbox fortsetter flørten – nå kommer Ori and the Blind Forest til Switch

Nintendo kunne overraske med litt konsollmingling på mandag, da de fortalte at Ori and the Blind Forest: Definitive Edition kommer til Nintendo Switch. Spillet slippes til konsollen 27. september.

Selv om Ori and the Blind Forest er et veldig bra spill som både undertegnede og vår anmelder anbefaler på det sterkeste, er nyheten selvfølgelig mest finurlig på grunn av omstendighetene. Ori and the Blind Forest er et spill utviklet av Moon Studios men publisert av Microsoft Studios, og har til nå kun vært tilgjengelig på Windows 10 og Steam.

Mellom dette, Cupheads migrasjon til Nintendo Switch tidligere i år, og Banjos opptreden i Super Smash Bros. Ultimate, virker det som om flørten mellom Xbox og Switch fortsetter.

Dersom du ikke fikk med deg spillet da det ble sluppet i 2015 er dette en fin anledning til å bryne seg på det krevende, men utrolig vakre, plattformeventyret. Særlig siden oppfølgeren Ori and the Will of the Wisps etter planen skal slippes til Xbox One og Windows 10 tidlig neste år, 11. februar 2020.

LES OGSÅ: Vår sniktitt på Ori and the Will of the Wisps »

Siste fra forsiden