Nintendo slapp en haug Switch-nyheter

Dark Souls Remastered, nytt Super Mario Odyssey-innhold, Donkey Kong Country: Tropical Freeze nytt Mario Tennis og mye mer kommer til Nintendo Switch.

Nintendo hadde et dryss av nye spill å vise til Nintendo Switch i en Nintendo Direct Mini-sening torsdag. Du kan se hele «sendingen» i videovinduet over.

Dark Souls og Mario Tennis

Dark Souls Remastered kommer.
Nintendo

Den største nyheten er nok – som ryktet – at en oppusset versjon av Dark Souls, kalt Dark Souls Remastered, kommer til konsollen 25. mai i år. Traileren gir oss dessverre ingen informasjon om hva som er nytt i denne versjonen, så vi må nok vente litt på akkurat det.

Mario Tennis Aces er akkurat det det høres ut som: nok et tennisspill med Mario og gjengen som figurgalleri. Den største nyheten er en «story mode», som blant annet inkluderer oppdragsbaserte kamper og sjefskamper. Spillet slippes til våren.

Donkey Kong og The World Ends With You

Donkey Kong Country: Tropical Freeze er et kongespill.
Nintendo

Nintendo fortalte også at Wii U-spillet Donkey Kong Country: Tropical Freeze dukker opp på Switch 4. mai i år. Spillet er så å si likt med Wii U-lanseringen, men med Funky Kong som en ekstra spillbar figur. Etter alt å dømme er Funky et tilbud for dem som synes at det krevende plattformspillet er litt for vanskelig. Vi digget Wii U-versjonen, så om du ikke spilte den kan du forberede deg på et kjempebra plattformspill.

The World Ends With You kommer til Switch.
Nintendo

Ellers kommer også en ny versjon av det noe ukjente Square-Enix-spillet The World Ends With You til Nintendo Switch. Det særegne japanske rollespillet – som tar sted i Japan i moderne tid – kom opprinnelig ut på Nintendo DS, og benyttet seg av et kampsystem som tok i bruk begge skjermene på konsollen. Denne nye versjonen er dog basert på mobilversjonene som kom for noen år siden, der kampene kun foregår på én skjerm. The World Ends With You - Final Remix slippes til Switch i løpet av 2018.

Hyrule Warriors og et knippe andre spill

Hyrule Warriors Definitve Edition.
Nintendo

Hyrule Warriors Definitive Edition er det siste oppussede Wii U-spillet som kommer til plattformen. Her lemper Nintendo inn alt av nedlastbart innhold, samt litt nytt Breath of the Wild-stæsj. Versjonen slippes til Switch i løpet av våren.

Nintendo fortalte også at et knippe andre spill kommer til konsollen: indiespillene Celeste og Fe slippes henholdsvis 25. januar og 16. februar. Det japanske rollespillet Ys VIII: Lacrimosa of Dana dukker opp i sommer, og Kirby Star Allies er et nytt Kirby-spill slippes til Switch 16. mars.

Les også
Anmeldelse: Hyrule Warriors: Age of Calamity
Super Mario Odyssey får Balloon World.
Nintendo

Super Mario Odyssey får også litt nytt innhold i en gratis oppdatering. Der får spillerne tilgang til en ny nettbasert modus kalt Balloon World, der én spiller skal gjemme ballonger i de forskjellige verdenene på 30 sekunder, mens en annen spiller skal finne dem etterpå. Det kommer også noen nye kostymer. Oppdateringen slippes i februar en gang.

Nintendo Direct Mini-videoen inneholder også noen andre nyheter, slik som nye Pokémon til Pokkén Torunament DX, et nytt slåssespill kalt SNK Heroines: Tag Team Frenzy, nye figurer til Mario + Rabbids: Kingdom Battle og nye figurer til Payday 2.

Siste fra forsiden