Nival med overnaturlig strategirollespill

Skaperne av Heroes of Might & Magic V og Blitzkrieg 2 har flere jern i ilden - nå har de kunngjort Night Watch, et turbasert, taktisk rollespill i stil med fenomenale Silent Storm.

Hvis du har besøkt Nivals russiske nettsted i løpet av de siste månedene, har du helt sikkert sett referanser til et spill som heter Night Watch. Nå har Nival lansert et engelskspråklig nettsted til spillet og gitt ut en offisiell kunngjøring, noe som forhåpentligvis betyr at vi kan se frem til å spille dette spillet også i Europa. For øyeblikket har de imidlertid ikke gitt ut noen detaljer om utgiver og lanseringsdato.

Night Watch er et taktisk rollespill som minner om en overnaturlig versjon av Silent Storm (et suverent strategispill som du bare må eie hvis du liker titler som UFO: Enemy Unknown). Dermed kan vi se frem til ødeleggbare spillmiljøer, en avansert fysikkmotor, omfattende muligheter for karakterutvikling og mye av det andre som gjorde Silent Storm så flott.

I Night Watch spiller du en person med magiske evner, som jobber for en organisasjon som heter Night Watch. Denne organisasjonen har fått i oppgave å beskytte verden mot ondsinnede, mørke krefter fra en magisk dimensjon som heter Dusk. Handlingen foregår både i dagens Moskva og den magiske dimensjonen.

Du kan utvikle personen din i tre ulike retninger, nemlig "shapeshifter", "enchanter" og "mage". Hver av disse grenene har sine egne spesialegenskaper som du får tilgang til etter hvert som du stiger i rang. Spillet inneholder over 70 spesielle egenskaper og magiske formularer, som tillater mange taktiske muligheter på slagmarken.

For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted, som du finner ved å følge lenken nederst på denne siden.

Siste fra forsiden