No Man's Sky får diger oppdatering

Flerspiller-modus og mange timer med ny historie legges til.

Det var store forventninger til No Man's Sky da det først ble annonsert, men spillet klarte ikke å leve opp til de enorme ambisjonene. Siden har utvikler Hello Games prøvd å bøte på skuffelsen med til dels store oppdateringer, og nå har det kommet enda en. Det kan man lese på spillets hjemmeside.

Den nye 1.3-oppdateringen av No Man's Sky har fått navnet Atlas Rising og byr på en del vesentlige endringer av det svære romspillet. En trailer av oppdateringen kan du se øverst i artikkelen.

Hello Games

Flerspillerfunksjon og mye mer historie

Det mest nevneverdige er at spillet nå har fått en flerspillerfunksjon, om enn i veldig begrenset grad ennå. Flerspillerfunksjonen innebærer at opptil 16 personer kan se hverandre i form av svevende «kuler», og sammen kan man kommunisere og utforske planeter.

Hello Games understreker at flerspillerfunksjonen opererer med svært begrenset interaksjon foreløpig, men skriver at dette kun er «det første steget» mot en mer omfattende samarbeidsmodus i spillet. Dermed ser det altså ut til at det ellers svært ensomme spillet blir litt mer sosialt.

Ellers inneholder 1.3-oppdateringen 30 timer med ekstra historieinnhold, flere økonomiske variabler som skal gjøre handelsaspektet i spillet dypere og mer interessant, og en ny «oppdragsagent» i romstasjonene som gir deg talløse oppdrag i ulike kategorier.

Oppdateringen byr også på mer innhold i form av nye romskip og planeter, samt ulike forbedringer av både visuelle elementer og grensesnitt. Resten av endringene, som altså er ganske tallrike, kan du finne på spillets hjemmeside.

Dette blir nok ikke den siste oppdateringen: Utvikleren har nemlig lovet å jobbe hardt for å forbedre spillet »

Siste fra forsiden