No More Heroes til Europa

Det kommende Wii-spillet fra folkene bak kritikersuksessen Killer 7 har fått en europeisk utgiver.

Rising Star Games har kunngjort at de vil gi ut No More Heroes, et actionspill fra japanske Grasshopper Manufacture og den kjente spilldesigneren Goichi Suda (Suda 51). Den europeiske lanseringen vil finne sted i februar, og spillet kommer eksklusivt for Wii.

No More Heroes følger Travis Touchdown, en tilsynelatende normal animé-fan som bor i den fiktive byen Santa Destroy, California. Travis får av ukjente grunner i oppdrag å drepe ti blodtørstige drapsmenn, slik at han på den måten kan bli den mest anerkjente leiemorderen i verden.

Spillet skal være åpent, og la deg bevege deg fritt rundt i en omfattende verden. For å komme deg raskere fra sted til sted kan du bruke motorsykkelen din, Schpel Tiger. I tillegg til hovedoppdraget ditt, kan du ta på deg en hel rekke sideoppdrag i løpet av spillets gang.

Ved hjelp av Wii-kontrolleren vil du kunne svinge katana-sverdet og benytte deg av spektakulære wrestling-bevegelser. Spillet foregår i en stilisert verden, som bruker de samme cel-shading-teknikkene vi husker fra Killer 7. Spillets historie er full av vold, sort humor og ironi.

Rising Star forteller at de er veldig fornøyde over å kunne bringe det nyeste spillet til Suda 51 til Europa. De beskriver spillet som en engasjerende og involverende spillopplevelse, og et produkt som kan være med på å utvide konsollens appell til et bredere og mer seriøst spillpublikum.

Siste fra forsiden