Funcom åpner SweetRobot‏

Noe for alle?

En ny avdeling skal lage spill for barna.

Da Funcom slapp sin finansrapport i mai ble et nytt spill avslørt. Dette prosjektet var et fargerikt nettspill myntet på barn, men på daværende tidspunkt var det forståelig nok veldig få detaljer om det. Funcom har nå avduket spillet, og melder samtidig at det utvikles hos en ny underavdeling. Denne avdelingen er døpt SweetRobot, og skal lage spill for barn og unge.

Pets vs. Monsters

– SweetRobot skal fokusere på å utgi spill som ikke passer inn under den tradisjonelle rammen for store MMO-prosjekter, som vi har konsentrert oss om de siste årene. Dermed åpner vi opp nye muligheter på markedet, samtidig som vi beholder den profilen vi har opparbeidet oss, forteller Funcom-sjef Trond Arne Aas i en pressemelding.

Det nye nettspillet har fått tittelen Pets vs. Monsters, og en gruppe på femten personer har jobbet med det i to år. Siden spillet har vært under utvikling såpass lenge er det snart klart for en åpen betatest. Verken testen eller den ferdige utgaven av Pets vs. Monsters har fått dato, men siden planen er å avvikle betaen mot slutten av januar kan det ikke være så veldig lenge til den starter.

I Pets vs. Monsters skal du utforske fargerike områder og nedkjempe monstre, mye det samme som i "voksenspill" av samme type med andre ord. Vrien her er at alle spillerne har et kjæledyr de rir rundt på og slåss med. Ellers er de faste rollespillelementene på plass, som statistiker, utstyr og muligheten til å vinne nye gjenstander og kjæledyr ved å beseire monstre.

Siste fra forsiden