Nok en ekspansjon til Heritage of Kings

Nettstedet til The Settlers: Heritage of Kings bærer bud om at Ubisoft vil lansere en ny ekspansjon til spillet.

The Settlers-serien har en stor tilhengerskare, og det er ikke uten grunn. Volker Wertich sitt originale Settlers-spill tok verden med storm i 1993, og var et strategispill ulikt alt annet på markedet. Det femte spillet i serien, The Settlers: Heritage of Kings, fikk blandet mottakelse både fra pressen og tilhengerne av de eldre Settlers-spillene, men det har likevel solgt godt nok til at Ubisoft nå er i ferd med å lansere ekspansjon nummer to til spillet.

Denne har fått undertittelen Legends, og i en kort oppdatering på det offisielle nettstedet til The Settlers: Heritage of Kings kunngjøres innholdet: Fire nye kampanjer med totalt 18 kart, fem ekstra enspillerkart, tre "instant action"-kart hvor fokuset er på kamp i stor skala, to nye konstruksjonsbaserte kart (uten fiender) og ti nye flerspillerkart. Det fortelles ikke om vi får noen nye spillfunksjoner, bygninger eller enheter.

Det ser ikke ut som ekspansjonspakken har fått noen utgivelsesdato enda. Det offisielle nettstedet inneholder for øyeblikket ikke noe mer informasjon om denne ekspansjonen, men du kan i alle fall se noen skjermbilder om du tar turen innom.

Siste fra forsiden